Suntem o echipa tanara de instructori sportivi, certificati de Federatia Romana Sportul Pentru Toti si Federatia Romana de Tenis, si ne place foarte tare sa lucram cu prichindei plini de energie si dinamism!

Ne dam toata straduinta sa organizam cele mai frumoase, originale si interactive ore de sport pentru copii! Sustinem cursuri de atletism (scoala alergarii), aerobic si fitness (pregatire fizica generala cu greutatea corpului ), karate si autoaparare (tehnici de brate si picioare) si cursuri de tenis.

Facem sport in aer liber si ne distram prin diferite jocuri recreative cu “zburatacelul” dvs pe stadionul Dinamo (sector 2 Bucuresti), stadionul Lia Manoliu (sector 2 Bucuresti) si baza sportiva Herastrau (sector 1 Bucuresti). De aici ne-a venit si ideea de a lansa un magazin sportiv online, cu produse interesante si de calitate.

Noi am crescut practicand de mici diverse sporturi (atletism, tenis, inot sau karate) asa ca ne este mult mai usor sa intelegem si sa gasim modalitati inteligente de colaborare cu elevii nostri. Speram ca experienta, practica si teoretica, acumulata in toti acesti ani de studiu de la instructorii si profesorii pe care i-am avut (unii dintre noi sunt absolventi ANEFS) sau din cartile citite, sa ne recomanda frumos in fata dvs.