Dezvoltare personala (45)

Spune-mi ce gandesti ca sa iti spun cine esti.

Ai grija la gandurile tale, pentru ca ele iti vor deveni cuvinte. Ai grija la cuvintele tale, pentru ca ele iti vor devin actiuni. Ai grija la actiunile tale, pentru ca ele iti vor deveni obiceiuri. Ai grija la obiceiurile tale, pentru ca ele devin caracterul tau. Ai grija la caracterul tau, pentru ca el devine destinul tau…Asadar, tu esti creatorul vietii tale.

As vrea ca sa ma mangai,

Cum tu stii cel mai bine,

Fiori adanci de viata

Sa se trezeasca-n mine.

 

Femeile au puteri care îi uimesc pe bărbaţi…..
Îndură greutăţi şi cară poveri,
Dar îşi păstrează fericirea, dragostea şi bucuria.
Zâmbesc atunci când ar vrea să ţipe.
Cântă atunci când ar vrea să plângă.
Plâng atunci când sunt fericite
şi râd când sunt nervoase.

Boala reprezinta, in general, lipsa de iubire in viata oamenilor, tradusa printr-o dizarmonie psihosomatica. Psihologic si fizic, boala este o cerere de iubire. Iara frica...este o boala. Invinge-ti orice frica!

Ia-ma, ia-ma de mana,

Apropie-te de mine,

Si danseaza cu mine...

Credinta poate muta si muntii din loc, muzica ii face sa danseze Smile

Omul isi incepe existenta fiind 99% apa. Cu timpul cresterii in varsta procentele scad la 70% apa. Cu alte cuvinte, pe tot parcursul vietii existam mai ales ca fiind apa…Suntem atat de legati de acest element al naturii incat nici nu constientizam! Afara de importanta apei pe care o bem, a apei care intra in contact cu pielea noastra, cred ca am gasit un raspuns la intrebarea “Cum poate omul sa aiba o viata fericita si sanatoasa?” Iar acesta este sa purifice apa care reprezinta aproximativ 70% din corpul sau.

Dar ce legatura are cu sportul !? Cititi in continuare si veti descoperi singuri. Vom vorbi despre legatura dintre apa, vibratie, muzica si sport.

Vi se pare total ciudata asocierea dintre sport si iubire? Nu vedeti ce treaba are sportul cu iubirea? Noi va spunem ca are 100%. Veti descoperi nu doar o singura conexiune intre sport si iubire, dragoste, ci mai multe citind articolul de mai jos. Speram sa va placa.

Pagina 2 din 7