Motivational (11)

Totul este doar in mintea ta, pentru ca ea este cea care iti impune limitele...

Viseaza, viseaza cu ochii deschisi...imagineaza-ti, vizualizeaza clar, limpede, detaliat...Si crede, crede cu desavarsire, fara cea mai mica indoiala! Apoi persevereaza cu rabdare, zi de zi, zi de zi, nu ceda, si visul tau, cel mai frumos vis al tau, se va implini!

Povestea incredibila a lui Lance Armstrong - omul care a invins cancerul devenind apoi de 7 ori campion in Turul Frantei

Cancerul a fost la fel. A fost ca si cum un camion m-ar fi aruncat de pe drum; si am cicatricele care o dovedesc. […] Cand aveam 25 de ani m-am imbolnavit de cancer testicular si am fost la un pas de moarte. Mi s-a spus ca am sanse de supravietuire de 40% si, ca sa fiu cinstit, unii doctori au vrut pur si simplu sa fie draguti cand mi-au acordat aceste sanse.

 

Miscarea adecvata fortifica sistemul cardiovascular, pune in functiune muschii, tendoanele, oasele si articulatiile, stimuleaza glandele si organelle interne, sistemul imunitar, imbunatateste mobilitatea, coordonarea, capacitatea de concentrare si ajuta la eliminarea stresului.

Iti pasa de cum arati? De cum te misti? De ceea ce transmiti prin limbajul corpului tau chiar si atunci cand stai? De modul in care te exprimi non-verbal pe strada? Iti pasa de tinuta corporala pe care o ai acum? Dar de atitudinea pe care o ai in fata vietii clipa de clipa? Tu, esti un luptator sau un invins? DEMONSTREAZA. Punct. Fii un campion al vietii...

Pagina 2 din 2