Sanatate Frumusete (28)

Am gasit zilele acestea un articol foarte interesant, intitulat Oameni si flori, scris de Părintele Teofil, articol pe care dorim sa il impartasim cu dvs, cititorii nostri, iubitori de sport, sanatate si frumusete. Poate o sa va intrebati "Dar care este legatura cu sportul ???" Sportul aduce frumusete si bucurie in viata noastra, precum florile lui Dumnezeu; sportul inseamna muzica si culoare, si el ne transforma in flori...Dupa o ora de sport, desi transpirati si obositi, suntem zambitori, cu fruntea descretita, colorati, energetici, optimisti si in cautarea Luminii...asemeni florilor.

Fiecare organism isi incepe viata in apa; fetusul uman nu face exceptie. Kneip, un medic german, a scris: Fiecare contact cu apa inseamna un minut in plus in viata noastra. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa stam numai in apa Smile Cercetari stiintifice recente au dovedit ca organismul nostru isi poate reconstrui cu usurinta potentialul natural electric cu ajutorul apei. Nu este nici o coincidenta ca obiceiurile multor culturi includ ritualuri cum ar fi oferirea de apa calatorilor sau botezarea copiilor cu apa.

Cu totii vrem sa aratam tineri si sa traim cat mai mult posibil. Pentru a atinge acest scop, folosim diferite retete si diete “miraculoase”, cumparam produse cosmetice scumpe etc., dar aceasta este doar o modalitate de a face fata simptomelor imbatranirii. Cauza reala a procesului se afla in organismul nostru. Unul dintre cei mai importanti factori ai imbatranirii este apa pe care o bem si pe care o folosim sa ne preparam mancarea.

Va rugam sa dati atentie urmatoarei liste de obiceiuri proaste, care sunt in mare masura responsabile pentru obezitatea oamenilor, si incercati sa le eliminate din viata cotidiana.

Intelepciunea antica are multe proverbe despre pastrarea tineretii si a sanatatii. Le-am selectat pe cele mai eficiente in speranta ca va vor servi in mod pozitiv. Folositi-le pentru a va prelungi tineretea si starea de bine:

Ani la rand mi s-au pus intrebari legate de natura medicinei energetice – ce este ea? Prin ce se deosebeste de medicina alopata? Ce beneficii suplimentare ii ofera unei persoane atunci cand medicina conventionala nu are efect?

Efort mare, odihna putina…Somnul insuficient s-ar putea sa va afecteze si pe dvs. Cercetatorii au descoperit ca lipsa somnului mareste nivelul de hormoni care stimuleaza apetitul si este asociata cu un risc ridicat de luare in greutate.

Pagina 2 din 4