Sanatate Frumusete (28)

Prezentam putin mai jos pasii pe care va indrumam sa ii urmati dimineata, dupa un somn luung si bun in care nu v-ati miscat mai deloc. Procedeul va va activa tot corpul, facand foarte usor trecerea de la starea de somnolenta la cea de trezire.

In fiecare zi o persoana sufera de dureri de spate. In concluzie este bine sa le prevenim. Metodele simple de tratament si practicarea exercitiilor fizice pot vindeca durerile de spate in cateva saptamani si il mentin in stare de functionare o lunga perioada de timp.

Beneficiile aduse de activitatea fizica corpului uman sunt nenumarate, iata cateva dintre ele:

Sportul ajuta la eliminarea kilogramelor in exces si auto­regleaza greutatea corporala. Puteti interactiona cu oameni cu scopuri si interese asemanatoare, asadar spor­tul ajuta la consolidarea relatiilor interumane.

Cum ne construim corpul, cum ni-l invatam sau educam asa il avem. Daca mereu ne vom trata cu medicamente la o simpla raceala si ne vom vaita "Vai ce tare am racit si cat de rau ma doare capul!" cu siguranta nu vom dezvolta un corp puternic, un sistem imunicar dur.

Igiena poate fi definita ca fiind stiinta sanatatii populatiei, a pastrarii si perfectionarii sanatatii oamenilor, a colectivitatilor umane si, de aceea ea este disciplina de baza a medicinii preventive, profilactice si in acelasi timp disciplina de baza a medicinii colectivitatii.

Activitate fizica sportiva incadrata in domeniul sportului pentru toti, gimnastica aerobica de intretinere (GAI) face parte din marea familie a gimnasticii si se adreseaza oricarei categorii de populatie care apreciaza miscarea, doreste sa-si imbunatateasca conditia fizica si sa-si mentina sanatatea.

Inotul este o activitate care iti va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice pana la cele mentale si sociale. Inotul iti ofera un excelent antrenament cardiovascular si de asemenea iti tonifica musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii. Daca vei intelege cu adevarat beneficiile inotului si il vei practica, iti vei imbunatati cu adevarat viata.

Pagina 4 din 4