Impossible is nothing!

Acordă o notă articolului
(7 voturi)

Totul este doar in mintea ta, pentru ca ea este cea care iti impune limitele...

Viseaza, viseaza cu ochii deschisi...imagineaza-ti, vizualizeaza clar, limpede, detaliat...Si crede, crede cu desavarsire, fara cea mai mica indoiala! Apoi persevereaza cu rabdare, zi de zi, zi de zi, nu ceda, si visul tau, cel mai frumos vis al tau, se va implini!

 

Se spune ca cel stapanit de un vis nu mai cunoaste indoiala, iar cand trece la fapte, intarindu-si credinta, facand-o de nezdruncinat, este in stare sa mute si muntii din loc. Vorbim in acest articol despre oamenii care isi doresc, oamenii care ne-au arat si ne-au invatat ce inseamna A VREA. Vorbim de pasiune, de daruire, de lupta cu tine insuti, de autodepasire. Vorbim de oameni care si-au invins temerile si indoielile, si toate obstacolele din mintea lor. Vorbim de mentalitatea si atitudinea de invingator!

Visul tau este precum o floare – cand o semeni, ea este o mica samanta aruncata printre toate semintele din gradina, dar pe masura ce se dezvolta, iar gradinarul ii acorda atentie (pliveste pamantul, il uda) ajunge floarea cea mai frumoasa, si iubita!

Cei care au crezut in visele lor au cunoscut succesul in toate domeniile: sunt oameni de afaceri, sportivi de performanta, medici, artisti, scriitori, clerici samd. Aspiratiile lor au influentat vietile celorlalti, au facut istorie! Si nu vrem sa dam exemple pentru ca ar fi nedrept fata de cei neamintiti, in plus nu avem spatiu suficient la dispozitie. Important de retinut este ca visul, cu cat a fost mai inalt din punct de vedere moral, spiritual, cu atat a fost mai puternic!

Sportivii au aratat intotdeauna, in modul cel mai concret, ca nimic nu este imposibil atunci cand iti doresti ceva cu toata fiinta ta: le-am vazut grimasele in timpul celor mai dure urcusuri din Turul Frantei; i-am vazut storsi de efort in cursele de alergare; concentrati maxim la concursurile de gimnastica sau strangand din dinti de durere in meciurile de lupta. Povestile lor sunt adevarate surse motivationale: unii au pornit de jos, antrenandu-se din greu, dand totul din ei pentru a ajunge campioni mondiali; altii si-au riscat viata facand echilibristica la mare inaltime (Dean Potter, Eskil Ronningsbakken) sau escaladand cladiri fara echipament de asigurare (Alain Robert)…

Cat la suta sa fie vointa? cat la suta pasiune? cata nebunie si cata credinta? Nu putem spune exact, dar putem afirma cu certitudine ca efortul, fizic si psihic, este foarte mare, iar antrenamentele zilnice. Daca vrei sa iti indeplinesti un vis, trebuie sa muncesti...Aceasta regula se aplica in orice alt domeniu, nu numai in sport.

In cazul sporturilor extreme, parerea la care noi am ajuns, dupa multa analiza si intrebari interioare, dupa multa practica si incercari la limita, este ca acestea trebuie facute in maxima siguranta! Viata este frumoasa, iar aventurile ei (pe care multi le numesc greutati sau incercari) ne asteapta in fiecare dimineata in care ne trezim! Viata merita traita pana la capat! Si  mai este ceva: in aceasta lume, cineva are nevoie de tine, de experienta ta de viata, de afectiunea ta.

Integritatea corpului tau nu merita riscata! Trupul si mintea noastra ne-au fost daruite de Dumnezeu pentru a ne bucura de ele, pentru a le dezvolta cat mai armonios cu putinta. Fii recunoscator Zeilor, crede in Dumnezeu, crede in tine si in visul tau, iar acesta se va indeplini! daca nu prin tine, atunci prin urmasii tai. Imposibilul nu exista!

Niciodata nu este prea mult sau prea greu! Niciodata nu te opri! Niciodata nu spune ca nu mai poti! Continua. Ia-o incet, dar continua! Si mereu sa ai incredere deplina in tine.

Sursa de inspiratie: "Puterea mintii" de Glenn Bland

sus