Placa de surf gonflabila - Surf Air

Acordă o notă articolului
(1 votează)

Iti place marea? Si vrei sa te distrezi pana la epuizare in valurile ei? Stii sa inoti si simti totusi ca ai vrea ceva mai mult fun in apa? Nu conteaza daca esti copil sau adult, incepator sau avansat: acum poti incerca surfing-ul pe o super placa gonflabila! O placa practica, usoara, pe care o poti lua oriunde cu tine!

In 2011 designer-ul francez Thomas de Lussac revolutiona lumea amatorilor de surfing, lansand pe piata Surf Air, o placa de surf gonflabila! A fost un WoW, pentru ca foarte multi surf-eri isi doreau o placa inovativa, accesibila, stabila pe apa dar mai ales usor de transportat si depozitat!

Surf Air a fost conceputa atat pentru copiii incepatori, dornici sa se distreze in siguranta pe valurile mici ale marii, cat si pentru adultii mai experimentati.

Placa vine ambalata intr-un rucsac special conceput, impreuna cu pompa si kit de reparare. Se umfla rapid (maxim 2 minute) pana la o presiue de 1,2 bar devenind la fel de rigida si stabila ca o placa de surf traditionala. Are o greutate de 4,8 kg si urmatoarele dimensiuni: 205cm x 58cm x 7cm.

Cele doua straturi de PVC in care este imbracata placa ofera rezistenta la mediul marin (nisip, sare, caldura, ultraviolete), iar pentru intretinerea ei nu aveti nevoie de ceara, suprafata fiind antiderapanta.

Iata si un videoclip cu Surf Air www.youtube.com/watch?v=33qwz57-7xM

Pentru achizitionarea acestui produs va rugam sa ne contactati la 0754 042 648. Preturi incepand de la 450 Euro (in functie de model si nr produselor comandate)

Galerie de imagini

Articole similare: « Masaj la tine acasa
sus