Tie iti pasa de tine? Atunci fa sport!

Acordă o notă articolului
(4 voturi)

Iti pasa de cum arati? De cum te misti? De ceea ce transmiti prin limbajul corpului tau chiar si atunci cand stai? De modul in care te exprimi non-verbal pe strada? Iti pasa de tinuta corporala pe care o ai acum? Dar de atitudinea pe care o ai in fata vietii clipa de clipa? Tu, esti un luptator sau un invins? DEMONSTREAZA. Punct. Fii un campion al vietii...

 

Iti place cum te simti in pielea ta? Iti zambesti atunci cand te privesti dimineata in oglinda? Iti iubesti corpul? Fiecare particica a sa, prin care circula sangele, purtator de atata viata si energie? Te incurajezi clipa de clipa si cauti motivare? actiune? Vrei emotii, teama sau adrenalina? Sa simti cum traiesti, prin toti porii?

Iti pasa de nivelul tau energetic? Vrei sa ai un corp tanar, sanatos, puternic, flexibil si rezistent? Si iti doresti o minte la fel de tanara, de sanatoasa, puternica, flexibila si rezistenta? O minte plina de viata, mereu jucausa, mereu pusa pe glume si amuzament? Mereu fericita pentru prezentul oferit de Divinitate?

Tu ce vezi? partea plina sau partea goala a paharului? Esti pozitiv sau negativ? Iubesti lumina sau intunericul? Iubesti albastrul cerului sau mocirla? Pasesti pe greutatile vietii ca pe niste trepte care te duc catre mai sus sau le lasi sa te ingreuneze, sa te cocoseze si traga in jos?

Te ridici de fiecare data, fara exceptie, dupa ce ai fost lovit, ingenuncheat, doborat si zambesti sfidator, arogant cu varful nasului putin ridicat? Te ridici si continui lupta de fiecare data, fara exceptie?

Ii esti recunoscator Dumnezeului tau Creator pentru toate frumusetile si minunile pe care ti le-a daruit? Si Ii arati cum te bucuri de sanatatea si abilitatile corpului tau jucandu-te, tu cu tine, in aer liber? Dansand in ploaia cu soare si intrecandu-te la viteza cu vantul? Inotand in marea sarata, alergand pe nisipul plajelor salbatice si zburand peste varfurile muntilor?

Iti iei muzica si, zi sau noapte, pleci sa alergi? Sa fii doar tu, singura, si sa te linistesti?

Tie iti pasa de lumina de pe chipul tau? Si…chiar iti pasa de zambetul tau?

 

Noua ne pasa de noi, de toate acestea, de absolut toate. De aceea facem sport zi de zi cu copiii din Romania; de aceea luam muzica noastra si ne bucuram de ea alaturi de adolescenti si tineri; de aceea suntem niste luptatori si iubitori de viata, zambet si culoare, de energie Divina.

Vino si tu alaturi de noi! Fa sport! Fa-ti ziua frumoasa :)

sus