Va recomandam

Aerobic si fitness pentru copilul tau!

Email

Organizam cele mai frumoase, originale si interactive ore de aerobic, fitness si gimnastica de intretinere pentru copii! Facem sport in aer liber si ne distram prin diferite jocuri sportive cu “zburatacelul” dvs!

Suntem o echipa tanara de instructori sportivi, certificati din 2008 de Federatia Romana Sportul Pentru Toti, si ne place foarte tare sa lucram cu prichindei plini de energie si dinamism Smile Si noi am crescut practicand de mici diverse sporturi (karate, atletism, tenis, inot, aerobic si fitness) asa ca ne este mult mai usor sa intelegem si sa gasim modalitati inteligente de colaborare cu elevii nostri.

Consideram ca experienta, practica si teoretica, acumulata in toti acesti ani de studiu de la instructorii si profesorii pe care i-am avut (unii dintre noi sunt absolventi ANEFS) sau din cartile citite, ne recomanda frumos in fata dvs. Prezentarea noastra completa o puteti gasi pe www.mini-sport.ro

Cursuri de inot pentru copii si adulti bazinul Dinamo Bucuresti, sector 2

Email

Suntem instructori de inot tineri, certificati MTS, sustinem de peste 5 ani cursuri de initiere inot pentru copii (varsta min 3 ani) si adulti, Bucuresti (sector 1 si sector 2) si dorim sa va anuntam ca am inceput sa predam inot si in bazinul Dinamo Bucuresti, zona Stefan cel Mare. Lucram in grup restrans (3-4 cursanti/ora) dar si individual. Oferim calitate la un pret competitiv!

Bazinul Dinamo Bucuresti este probabil cel mai modern bazin din Bucuresti. Conditiile pe care cele doua bazine acoperite le ofera sunt impecabile: curatenie, ambianta foarte placuta (muzica relaxanta), accesibilitate (statie metrou si RATB), dusuri, vestiare, tribune de unde parintii pot vedea cum evolueaza copiii, si…o apa la temperatura excelenta pentru un curs de inot Smile

Detalii mai multe despre noi si rezultatele noastre gasiti pe www.cursuriinotbucuresti.ro !

Cursuri de inot copii si adulti Bucuresti (bazinul Floreasca, strandul Tineretului)

Email

Suntem tineri, iubim inotul si suntem instructori sportivi certificati FRSPT (Federatia Romana Sportul pentru Toti)!

Ne place sa lucram atat cu prichindei, plini de energie si dinamism, dar si cu adolescenti sau tineri dornici sa invete sa inoate si sa se bucure de beneficiile acestui sport minunat!

 

Asa ca luna de luna,

De 3 ori pe saptamana,

Pentru mici si pentru mari,

Facem cursurile de-not cele mai tari!

 

Sustinem cele mai frumoase si mai originale cursuri de inot! Niciodata nu ne plictisim, mereu ne distram, dar intotdeauna facem treaba ca la carte! Pentru ca stim cat de importanta este miscarea pentru sanatatea organismului! Si...nu facem oricum miscare, ci cat mai CORECT, intr-un mod organizat, urmarind anumite obiective!